Over Sylvia Bruens

Sylvia Bruens, geboren als Sylvia Marina Bruens op 1 oktober 1967 te Amsterdam. Sylvia is een echt multi-talent en allround zangeres. Haar repertoire is gevarieerd van jazz tot top 40 muziek. Haar liefde voor het Nederlandse lied heeft de laatste jaren haar voorkeur.

U kent Sylvia Bruens ondermeer van de televisieprogramma’s:

  • Het nationaal songfestival in 2005
  • The Voice of Holland
  • Bloed zweet en tranen
  • Topper gezocht
Sylvia Marina Bruens
Sylvia Marina Bruens

Mijn Verhaal

Sylvia Bruens, geboren als Sylvia Marina Bruens op 1 oktober 1967 te Amsterdam. Sylvia is een echt multi-talent. Ze combineert haar talent als zangeres, actrice, presentatrice met haar internationale bedrijf in Hair Extensions. Haar doel is om haar positieve uitstraling, levensvreugde en ondernemerschap in de meest brede zin van het woord over te brengen op andere mensen, om ze energie te geven en om ze nog mooier te maken.

De samenwerking met Bram Koning

Geen verassing want de vriendschap bestaat al meer dan 30 jaar. 5 jaar geleden hebben ze al samen een liedje geschreven voor haar moeder die de ziekte van Alzheimer heeft. Het nummer “ De spiegel van je leven “ is opgepakt door Alzheimer Nederland en zit in de top 10 beste liedjes over Alzheimer. Een ontroerend verhaal.

Sylvia is een zeer ervaren zangeres die elk weekend actief aan het optreden is en is een veel gevraagd zangeres op dinner shows en bedrijfsfeesten.

U kent Sylvia Bruens ook van de televisieprogramma’s:

  • Het nationaal songfestival in 2005
  • The Voice of Holland
  • Bloed zweet en tranen
  • Topper gezocht

De motivatie om nu een liedje uit te brengen is omdat er zo weinig zangeressen zijn en Sylvia wil dit gat graag opvullen. Ze is er nu, meer dan ooit, helemaal klaar voor!!

“Music is my first love”

Behind The Scenes

Leuke herinneringen van Het Nationale Songfestival, Bloed Zweet & Tranen, 5e Topper Gezocht en Vidioclip op De Dam Amsterdam. En natuurlijk het bijzonder emotioneel moment toen ze het Alzheimer lied aan haar moeder liet horen in de studio.